Selecteer je taal

Heren slippers

Home Slippers Heren slippers
Heren-slippers

Herenslippers met ondersteuning

Onze collectie herenslippers zijn voorzien van het unieke voetbed van Sole. Deze slippers zitten niet alleen comfortabel ze geven je de juiste ondersteuning die jij nodig hebt! Sole's kenmerkende ondersteunende en orthopedische vorm zorgt ervoor dat je houding, je balans en stabiliteit  corrigeert, terwijl het de belasting vermindert en blessures voorkomt. Vervaardigt met duurzame materialen zoals Bloom Algae Foam, hebben jouw favoriete slippers een milieuvriendelijk tintje. Nieuwsgierig geworden? Bestel snel jouw favoriete slipper. Heb je 's ochtends als eerste last van zere voeten?

Dan zou fasciitis plantaris (ontstoken peesplaat*) een oorzaak kunnen zijn. Een veelvoorkomende aandoening die wordt veroorzaakt door overmatige belasting van het ligamentum plantaire fascia van uw voet. Sole slippers nemen de druk van de fascia plantaris weg en bieden onmiddellijke  verlichting van plantaire fasciitis, zodat je pijnvrij door kunt gaan met je dag.
*De fascia plantaris is de peesplaat (bindweefsel) die onder de voetzool doorloopt en de bal van de voet met het hielbeen verbindt.

Waarom orthopedische vorm?

De voet is een ongelooflijk complexe extremiteit dat bestaat uit 26 botten, 30 gewrichten en veel pezen, ligamenten en spieren die allemaal in harmonie moeten samenwerken om goed te kunnen functioneren. Zonder de juiste orthopedische ondersteuning kunnen voeten snel  vermoeid raken, wat kan leiden tot overbelastingsblessures en verzwakking van de voetboog, wat weer kan leiden tot pronatie, supinatie, zenuwbeschadiging, ontsteking en meestal plantaire fasciitis, en andere pijnlijke orthopedische problemen.

Eco-vriendelijke slippers

BLOOMTM oogst algen uit schadelijke algenbloei in natuurlijke waterlopen. Vervolgens gebruiken ze deze algenbiomassa om schuim te produceren met 40% minder milieu-impact en 35% minder energieverbruik dan reguliere op aardolie gebaseerde alternatieven. Gefilterd water wordt teruggevoerd naar waterwegen, waardoor het evenwicht in natuurlijke ecosystemen wordt hersteld.


0
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies