SOLE Footwear - Dat loopt lekker

Voor 16.00 besteld, morgen thuis - Gratis verzending boven € 50 en GRATIS retour! - 90 dagen garantie op de inlegzolen

Gratis retour

Als je een artikel terug wilt sturen, dan kan dat eenvoudig.

  • Ga naar Yoursole retour portaal en volg de instructies.

  • Doe het product (in de originele verpakking en inclusief pakbon) netjes in de (om)doos waarmee je de bestelling ontvangen hebt. 
    Let op: plak geen etiket op de originele verpakking.

  • Stuur het artikel inclusief alle eventuele toebehoren, binnen 30 dagen GRATIS naar ons terug.

Om een teruggestuurd artikel te kunnen accepteren is het belangrijk dat de artikelen die we terug ontvangen in de oorspronkelijke staat verkeren. Dus goed verpakt compleet met eventuele toebehoren, onbeschadigd, schoon en de verpakking (indien hersluitbaar) intact. Plak geen labels of tape op de originele verkoop verpakking. Retouren worden niet in behandeling genomen als dit toch het geval is.

Retour gecontroleerd en akkoord

Je ontvangt van ons een bericht (met creditnota) zodra we je retourzending hebben gecontroleerd en verwerkt. Dit duurt doorgaans maximaal 5 werkdagen nadat je het hebt opgestuurd.

Terugbetaling

Wij zullen het bedrag van de retour gezonden producten na verwerking van de retourzending direct terugstorten (zie daarvoor de creditnota). 
Dit betekent dat je binnen 1 a 2 werkdagen nadat je bericht van ons hebt gehad, het bedrag weer op je rekening zal staan.

(Om)ruilen van artikel

(Om)ruilen is bij ons niet mogelijk. Via een retour kun je dus helaas niet vragen om een andere maat of kleur of een compleet ander artikel. Hiervoor kun je een nieuwe bestelling plaatsen via onze website. Op onze website kun je direct zien of het artikel op voorraad is. Zo heb je de juiste maat of kleur snel in huis.

Kwaliteit van de levering

Hoewel we onze uiterste best doen om de levering van je bestelling naar wens te laten zijn, kan het soms gebeuren dat geleverde artikelen niet correct of wellicht beschadigd zijn. Dit lossen we uiteraard graag en snel weer voor je op. Je kunt hiervoor contact met ons opnemen via info@skafit.nl of via telefoonnummer
+31 (0) 33 2022 229.

Verzendkosten bij retour

Heb je je gehele bestelling geretourneerd? Dan krijg je van ons de verzendkosten die je bij je bestelling betaald hebt terug. Dit geldt echter niet wanneer je slechts een deel van de bestelde artikelen geretourneerd hebt of wanneer je bestelling boven de 50 euro is geweest en je dus geen verzendkosten hebt betaald.


Voor meer informatie over herroepingsrecht verwijzen wij graag naar onze algemene voorwaarden.

Lekkerder skiën zonder koude voeten

De skifanaat zal kunnen beamen, skischoenen zijn niet gemaakt voor comfort. De binnenzolen zijn plat en de skischoenen zitten doorgaans strak, zodat je... Lees verder

De wetenschap achter Sole inlegzolen bij hielspoor

Hielspoor is vaak een onbegrepen fenomeen. Niet alleen omdat veel andere aandoeningen al snel voor hielspoor worden aangezien, maar ook omdat de oorzaak... Lees verder

Inlegzolen in je werkschoenen

Werkschoenen hebben doorgaans meer te verduren dan gewone schoenen. Je draagt ze de hele dag en als je werkschoenen nodig hebt, dan is de kans groot dat... Lees verder

Over ons

Sole is gespecialiseerd in gezond en comfortabel lopen. Deze producten zijn ontwikkeld in Canada en in de Benelux vertegenwoordigd door PD-care, specialist in voetverzorging.
 

MEER VAN PD-CARE

www.pedimarkt.nl
www.suecosklompen.nl
www.os1st.eu

Betaalmogelijkheden

Betaalmogelijkheden Pedimarkt

Aftrepay achteraf betalen

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden