SOLE Footwear - Dat loopt lekker

Voor 16.00 besteld, morgen thuis - Gratis verzending boven € 50 en GRATIS retour! - 90 dagen garantie op de inlegzolen

Steunzolen /

Steunzolen dagelijks comfort

Steunzolen en inlegzolen voor iedere dag


Weergave:
 


Bezig met laden...

 

Steunzolen voor iedere dag en iedere schoen

Sole biedt een oplossing voor iedereen die extra ondersteuning nodig heeft in bijvoorbeeld sneakers, nette schoenen, laarzen etc. Veel schoenen geven namelijk geen ondersteuning onder de voet omdat het voetbed zo goed als plat is. Maar de meeste voeten hebben juist wel ondersteuning nodig. Overpronatie, onderpronatie, platvoeten, holvoet; het zijn maar enkele termen die voor veel mensen erg herkenbaar zijn. Veel mensen hebben bij het lopen en staan wat extra ondersteuning nodig, vaak vooral aan de binnenkant van de voet.

 

Ondersteuning en demping

De steunzolen van Solen zijn het beste dat er te krijgen is onder de confectie (fabriek gemaakte) steunzolen. Het grote voordeel van confectie inlegzolen is dat deze vaak een veel stevigere constructie hebben dan met de hand gemaakte zolen en dat deze natuurlijk veel goedkoper zijn dan de op maat gemaakte zolen van bijvoorbeeld de podoloog. En qua ondersteuning doen ze zeker niet onder en omdat de zolen zich gaan vormen naar de voet, is het comfort vaak ook nog hoger.

 

Inlegzolen voor in de oven

Een leuke eigenschap van deze zooltjes is dat ze in de oven kunnen. Hiermee kun je de steunzolen direct naar je voeten laten vormen en zo direct een optimaal comfort creëren. En dat zonder dat het ten koste gaat van de ondersteuning.


 

Kopen?

Wil jij ook je schoenen een boost geven qua comfort en ondersteuning? Koop dan snel een paar zooltjes voor in jouw schoenen. We zijn ervan overtuigd dat je tevreden zult zijn over de inlegzolen en nooit meer anders wilt!


Lekkerder skiën zonder koude voeten

De skifanaat zal kunnen beamen, skischoenen zijn niet gemaakt voor comfort. De binnenzolen zijn plat en de skischoenen zitten doorgaans strak, zodat je... Lees verder

De wetenschap achter Sole inlegzolen bij hielspoor

Hielspoor is vaak een onbegrepen fenomeen. Niet alleen omdat veel andere aandoeningen al snel voor hielspoor worden aangezien, maar ook omdat de oorzaak... Lees verder

Inlegzolen in je werkschoenen

Werkschoenen hebben doorgaans meer te verduren dan gewone schoenen. Je draagt ze de hele dag en als je werkschoenen nodig hebt, dan is de kans groot dat... Lees verder

Over ons

Sole is gespecialiseerd in gezond en comfortabel lopen. Deze producten zijn ontwikkeld in Canada en in de Benelux vertegenwoordigd door PD-care, specialist in voetverzorging.
 

MEER VAN PD-CARE

www.pedimarkt.nl
www.suecosklompen.nl
www.os1st.eu

Betaalmogelijkheden

Betaalmogelijkheden Pedimarkt

Aftrepay achteraf betalen

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden