Selecteer je taal

Steunzolen werkschoenen

Home Steunzolen Steunzolen werkschoenen
Steunzolen voor werkschoenen 

De beste ondersteunende zolen voor je werkschoenen

Sole biedt een geweldige ondersteuning aan de voeten gecombineerd met een bijzonder hoog comfort. Vooral omdat veel werkschoenen (vooral veiligheidsschoenen) zwaar en stug zijn, is extra demping nodig. Vooral je gewrichten in enkel, knie en rug hebben baat bij het absorberen van schokken tijdens die hele dagen lopen.

Veel werkschoenen hebben niet een voorgevormde ergonomisch voetbed, wat vaak wel nodig is. Sterker nog, de meeste veiligheidsschoenen zijn zo plat als een dubbeltje. Daar is echter dus eenvoudig iets aan te doen, want Sole steunzolen geven die benodigde steun in de werkschoenen. De Sole zooltjes voor deze toepassing zijn iets dikker dan andere zooltjes, want ze moeten natuurlijk de schokken goed kunnen opvangen.

 

Gevormd naar je voeten

Het bijzondere van Sole inlegzolen is dat deze helemaal naar je voeten kunnen worden gevormd. Dat kan door de zolen in de oven te stoppen (ja, je leest het goed) of door gewoon er op te lopen. De speciale constructie en materialen zorgen ervoor dat de steunzolen naar de voet vormen zonder hierbij aan steun te verliezen. Lees uiteraard wel even de instructie als je ervoor kiest ze in de oven te doen.


0
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies