SOLE Footwear - Dat loopt lekker

Voor 15.00 besteld, morgen thuis - Geen verzendkosten binnen Benelux - 90 dagen garantie op de inlegzolen

Steunzolen /

Steunzolen werkschoenen

Steunzolen voor werkschoenen


Weergave:
 


Bezig met laden...


 

De beste ondersteunende zolen voor je werkschoenen

Sole biedt een geweldige ondersteuning aan de voeten gecombineerd met een bijzonder hoog comfort. Vooral omdat veel werkschoenen (vooral veiligheidsschoenen) zwaar en stug zijn, is extra demping nodig. Vooral je gewrichten in enkel, knie en rug hebben baat bij het absorberen van schokken tijdens die hele dagen lopen.

Veel werkschoenen hebben niet een voorgevormde ergonomisch voetbed, wat vaak wel nodig is. Sterker nog, de meeste veiligheidsschoenen zijn zo plat als een dubbeltje. Daar is echter dus eenvoudig iets aan te doen, want Sole steunzolen geven die benodigde steun in de werkschoenen. De Sole zooltjes voor deze toepassing zijn iets dikker dan andere zooltjes, want ze moeten natuurlijk de schokken goed kunnen opvangen.

 

Gevormd naar je voeten

Het bijzondere van Sole inlegzolen is dat deze helemaal naar je voeten kunnen worden gevormd. Dat kan door de zolen in de oven te stoppen (ja, je leest het goed) of door gewoon er op te lopen. De speciale constructie en materialen zorgen ervoor dat de steunzolen naar de voet vormen zonder hierbij aan steun te verliezen. Lees uiteraard wel even de instructie als je ervoor kiest ze in de oven te doen.


Inlegzolen in je werkschoenen

Werkschoenen hebben doorgaans meer te verduren dan gewone schoenen. Je draagt ze de hele dag en als je werkschoenen nodig hebt, dan is de kans groot dat... Lees verder

Super sterk kurk

De uitdagingen van kurk

Kurk is een bijzonder materiaal. Het is dempend, antibacterieel en voelt heel lekker aan de voeten. Maar het is van... Lees verder

SOLE lanceert Eco vriendelijke schoenen en slippers

SOLE lanceert een Eco vriendelijke productlijn waarbij gerecyclede wijnkurken... Lees verder

Over ons

Sole is gespecialiseerd in gezond en comfortabel lopen. Deze producten zijn ontwikkeld in Canada en in de Benelux vertegenwoordigd door PD-care, specialist in voetverzorging.
 

MEER VAN PD-CARE

www.pedimarkt.nl
www.suecosklompen.nl
www.os1st.eu

Betaalmogelijkheden

Betaalmogelijkheden Pedimarkt

Aftrepay achteraf betalen

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden