SOLE Footwear - Dat loopt lekker

Voor 16.00 besteld, morgen thuis - Gratis verzending boven € 50 en GRATIS retour! - 90 dagen garantie op de inlegzolen


Selecteer hieronder uw categorie 

Slippers met een goed voetbed zijn nodig

Het is algemeen bekend dat het lopen op slippers niet het beste is voor uw voeten en loophouding. Veel slippers zijn plat en gemaakt van slappe materialen en geven dus geen enkele steun. In sommige gevallen ga je zelfs helemaal scheef op de slippers lopen.

Sole slippers zijn anders dan gewone teenslippers. Sole is oorspronkelijk fabrikant van steunzolen en weet dus als geen ander wat er nodig is om een ondersteunend voetbed te maken. In het geval van deze slippers hebben ze de steunzool geheel verwerkt in de slipper. Het voetbed (van gerecycled kurk) is gevormd naar de voet om optimaal de druk over de gehele voet te verdelen. De demping van het kurk zorgt ervoor dat gewrichten minimaal schokken krijgen. Uiteraard is dit goed nieuws voor knieën, enkels en rug.

Modern uiterlijk

Het is natuurlijk belangrijk dat de slippers een goed voetbed hebben en goed zijn voor de voeten. Maar laten we eerlijk zijn, het is ook heel belangrijk dat ze er mooi uitzien. Want het oog wil ook wat, nietwaar? Daarom zijn Sole slippers ook nog eens erg mooi en sportief vormgegeven. U loopt dus op verantwoorde slippers en dat volgens de laatste mode.

Milieu vriendelijke materialen

Naast een geweldig orthopedisch voetbed onderscheiden de sole slippers zich ook op de gebruikte materialen. Sole wil namelijk volledig milieuvriendelijke slippers (en schoenen) maken. Daarom gebruiken ze in hun ontwerpen gerecycled kurk, nubuck leer, Bloom Foam (algen schuim), natuurrubber en rijstrubber. Dus naast geweldig comfort en ondersteuning biedt Sole ook nog eens de meest eco-vriendelijke slippers aan die er te krijgen zijn.


Lekkerder skiën zonder koude voeten

De skifanaat zal kunnen beamen, skischoenen zijn niet gemaakt voor comfort. De binnenzolen zijn plat en de skischoenen zitten doorgaans strak, zodat je... Lees verder

De wetenschap achter Sole inlegzolen bij hielspoor

Hielspoor is vaak een onbegrepen fenomeen. Niet alleen omdat veel andere aandoeningen al snel voor hielspoor worden aangezien, maar ook omdat de oorzaak... Lees verder

Inlegzolen in je werkschoenen

Werkschoenen hebben doorgaans meer te verduren dan gewone schoenen. Je draagt ze de hele dag en als je werkschoenen nodig hebt, dan is de kans groot dat... Lees verder

Over ons

Sole is gespecialiseerd in gezond en comfortabel lopen. Deze producten zijn ontwikkeld in Canada en in de Benelux vertegenwoordigd door PD-care, specialist in voetverzorging.
 

MEER VAN PD-CARE

www.pedimarkt.nl
www.suecosklompen.nl
www.os1st.eu

Betaalmogelijkheden

Betaalmogelijkheden Pedimarkt

Aftrepay achteraf betalen

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden