SOLE Footwear - Dat loopt lekker

Voor 15.00 besteld, morgen thuis - Geen verzendkosten binnen Benelux - 90 dagen garantie op de inlegzolen

Sole steunzolen zorgen voor correcte loophouding en optimaal comfort

SteunzolenDe steunzolen van Sole bieden het allerbeste dat er op het gebied van confectie zolen verkrijgbaar is. De hoogwaardige materialen en het uitgekiende design geven de ondersteuning die nodig is voor een verantwoorde loophouding. Voor mensen met o.a. overpronatie, doorgezakte voeten of vermoeide voeten om gewone schoenen, sportschoenen of werkschoenen. Sole is de beste keuze!

Onze steunzolen vormen zich naar uw voeten voor een optimaal comfort. En dat zonder dat dit ten koste gaat van de ondersteuning. Rechter lopen en zonder overmatige schokken door de super absorberende laag in de inlegzolen zorgen voor een betere loophouding en minder blessures.

Voor diverse activiteiten zoals sporten of werken, maar ook voor gewoon dagelijks gebruik: Sole laat je heerlijk lopen !
Inlegzolen in je werkschoenen

Werkschoenen hebben doorgaans meer te verduren dan gewone schoenen. Je draagt ze de hele dag en als je werkschoenen nodig hebt, dan is de kans groot dat... Lees verder

Super sterk kurk

De uitdagingen van kurk

Kurk is een bijzonder materiaal. Het is dempend, antibacterieel en voelt heel lekker aan de voeten. Maar het is van... Lees verder

SOLE lanceert Eco vriendelijke schoenen en slippers

SOLE lanceert een Eco vriendelijke productlijn waarbij gerecyclede wijnkurken... Lees verder

Over ons

Sole is gespecialiseerd in gezond en comfortabel lopen. Deze producten zijn ontwikkeld in Canada en in de Benelux vertegenwoordigd door PD-care, specialist in voetverzorging.
 

MEER VAN PD-CARE

www.pedimarkt.nl
www.suecosklompen.nl
www.os1st.eu

Betaalmogelijkheden

Betaalmogelijkheden Pedimarkt

Aftrepay achteraf betalen

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden